image
 |  9 5 Серпня 2018 | 13:44

На Волині через пиятику жінка з дітьми ночувала на дворі

У Турійському районі жінка і четверо дітей ночували на вулиці.
Про це повідомляє Турійське відділення поліції, - пише Під прицілом. 
Маковичівський сільський голова заявив про те, що на території його обслуговування у Турійському районі жінка через конфлікти в сім'ї ночувала разом зі своїми дітьми, 2-ох, 5-ти, 10-ти та 12-ти років, просто неба, – йдеться у повідомленні.
Правоохоронці з’ясували, що після розпиття алкоголю між чоловіком та жінкою виник конфлікт через ревнощі, під час якого жінку вигнали з дому.
Нетвереза мати заснула у кущах разом з дітьми.
Поліція спільно зі службою у справах дітей району матір та її чотирьох дітей направила до районної лікарні з метою обстеження стану здоров’я дітей. Дітей направлено у притулок.
Читайте також: Випав з балкона та зламав хребет – лучанин потребує допомоги
Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства за ст.173-2 ч.1 КУпАП "Вчинення домашнього насильства", санкція якої передбачає, зокрема,адміністративний арешт до семи діб. Жінку за неналежне виховання дітей притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 КУпАП "Невиконання обов’язків щодо виховання дітей", санкція статті, зокрема, передбачає штраф до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Наразі вирішується питання щодо позбавлення матері батьківських прав відносної дітей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити