image
 |  2 22 Липня 2019 | 10:53

На Волині - чергове отруєння у кафе

У Любомлі в одному із закладів харчування отруїлися люди.

Про це повідомляє видання "Волинь Online" з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що отруєння в Любомлі трапилось менше місяця тому під час святкування дня народження. Частина гостей звернулась до Любомльської районної лікарні, де проходила лікування на стаціонарі, решта осіб почувалась в нормі. Напередодні до медзакладу потрапили також деякі підлітки та їх батьки одного із сіл району, які у цьому ж ресторані відзначали випускний.

Інсайдери стверджують, що керівництво закладу харчування вибачилось за інцидент, який трапився у них, та врегулювало питання з потерпілими мирним шляхом. Правоохоронні органи взяли ситуацію на контроль, відповідні служби провели всі необхідні заходи в закладі з виявлення джерела проблеми та його ліквідації.

Нагадаємо, за інформацією Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України, епідемічна ситуація щодо кишкових інфекцій залишається загрозливою, реєструються нові спалахи.

Читайте також: На Волині в історичне урочище «Вовчак» привезли хату (ФОТО)

Лише з початку травня зареєстрували вже 4 спалахи кишкових інфекцій. Зокрема з них три сальмонельозу та стафілококове харчове отруєння, постраждало 75 осіб, з них 25 дітей. 2 спалахи сальмонельозу виникли в закладах громадського харчування в Луцьку та Ковелі, 1 – в закладі дошкільної освіти міста Нововолинська та стафілококове отруєння в закладі громадського харчування в місті Любомлі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити