image
 |  0 30 Листопада 2020 | 13:48

На Волині чоловік давав поліцейським 200 гривень

Старовижівський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між начальником Старовижівського відділу Ковельської місцевої прокуратури та 44-річним жителем Закарпатської області, обвинуваченим у наданні неправомірної вигоди працівникам поліції.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Уночі 08 вересня 2020 року чоловік у Старій Вижівці, аби не бути притягнутим до відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, запропонував поліцейським 200 грн.

Згодом водій визнав свою винуватість у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч.1 ст. 369 КК України).

Затвердивши угоду про визнання винуватості, суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 17 000 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ходили по вулиці без маски: волиняни опинилися на лаві підсудних

Обласна прокуратура області вкотре попереджує – згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.

Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити