image
 |  5 25 Березня 2021 | 11:51

На Волині чоловік із сокирою напав на поліцейських та понищив службове авто

У Луцькому районі поліцейські затримали зухвалого зловмисника. Чоловіку вже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Встановлено також, що він раніше судимий за злочини проти правоохоронців.

Про це інформує поліція Волинської області.

Повідомлення про крадіжку телефона надійшло до поліції вчора, близько 2 години ночі. Виїхавши на місце події, правоохоронці допитали заявника, жителя села Озеро Луцького району, а опісля вирушили брати пояснення у зловмисника, який нібито нетверезий спав у будинку. Проте 29-річний чоловік вже чатував на поліцейських за рогом будинку з сокирою та розпочав словесно погрожувати присутнім. Аби уберегти життя та здоров’я заявника, поліцейські відвели його на безпечну відстань. У той час зловмисник зрубав сокирою номерні знаки зі службового автомобіля та намагався утекти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині у дитсадку дітей годували маслом-підробкою

Правоохоронці наздогнали чоловіка, його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, сокиру вилучили.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Чоловіку вже оголосили про підозру. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити