image
 |  9 23 Вересня 2020 | 14:55

На Волині чоловік підвіз незнайомця і залишився без портмоне (ФОТО)

Любомльські правоохоронці оперативно розшукали зухвалого крадія.

Про це інформує поліція Волинської області.

Зловмисник, скориставшись можливістю, здійснив крадіжку портмоне у автомобілі жителя району, коли той підвозив чоловіка додому. Викрадене правоохоронці вилучили.

У понеділок, 21 вересня, до поліції звернувся 25-річний житель Любомльського району. Чоловік повідомив, що з його автомобіля викрали портмоне з грошовими коштами, банківською картою та документами. Сталося це ще 15 вересня, коли він підібрав на зупинці громадського транспорту незнайому особу та вирішив підвезти її. Проте до поліції громадянин вирішив звернутися лише після того, як з його картки зняли гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку запустять новий маршрут

Працівники сектору кримінальної поліції спільно з дільничним офіцером поліції та групою реагування патрульної поліції оперативно розшукали зухвалого крадія. Чоловіка зафіксували камери відеоспостереження під час зняття готівки з банківської карти, також зловмисника впізнав потерпілий. Ним виявився 44-річний чоловік, який вчиняв в минулому схожі злочини.

За фактом злодіянь слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 357 (Викрадення, привласнення офіційних документів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити