image
 |  0 12 Серпня 2022 | 14:48

На Волині чоловік систематично обкрадав ферму

Днями до правоохоронців звернувся житель села Твориничі Володимирського району й повідомив про викрадення його породистої собаки - американського пітбуля. Її вартість сягає близько 7 000 тисяч гривень.

Про це інформує поліція Волинської області.

Дільничний офіцер поліції встановив, що викрав пса 18-річний житель Львівщини. З собакою все добре, його повернули власнику. Хлопець пояснив, що йому сподобався пес і він захотів собі такого, тому і пішов на скоєння протизаконного.

Горохівські правоохоронці викрили 49-річного мешканця села Широке у серії крадіжок із тваринної ферми. Злочини він чинив упродовж 1 – 10 серпня, спочатку викрав цеглу, згодом – шифер, завдавши збитків підприємству, що утримує приміщення.

А у Ковелі 34-річний місцевий житель викрав 24 мішки цементу з будівництва, перевозив викрадене до свого будинку власним авто. Поліцейські викрили зловмисника.

За усіма фактами кримінальні провадження розпочали за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування та вирішується питання про оголошення підозри зловмисникам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити