image
 |  0 25 Лютого 2022 | 05:25

За добу Росія втратила 800 солдатів, – оперативні дані Міноборони

Окрім того, окупанти втратили 130 бойових броньованих машин, понад 30 танків, 7 літаків і 6 гелікоптерів.

Станом на 3 ранку 25 лютого 2022 року втрати особового складу Росії становлять орієнтовно 800 осіб. Такі дані оприлюднила заступник міністра оборони України Ганна Маляр, яку цитує міноборони, - повідомляє Главком.

Також окупант втратив 130 бойових броньованих машин, понад 30 танків, 7 літаків і 6 гелікоптерів.

Раніше повідомлялося, що Військово-морські сили Збройних сил України продовжують бойові дії у південно-західній частині Чорного моря проти російських військ.

Водночас певні сили та засоби були передислоковані на оборону Києва.

Крім цього, повітряні сили ЗСУ відштовхують авіаудари противника, ведуть постійну розвідку з використанням БПЛА, завдають ударів по колонах окупаційних військ у районах Нової Збурівки, Куп'янська, Нової Каховки та ворожих повітрянодесантних військ під Гостомелем.

Внаслідок бойових дій на деяких дільницях угруповання Об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях відновили позицію на передовій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втікав і відбивався: свідки розповіли про нетверезого водія-вбивцю єпископа Ведмеденка (ФОТО, ВІДЕО)

У зоні відповідальності відокремлених підрозділів ворог намагається вбити у бойові формування наших військ на глибину баз взводів.

Як повідомляв «Главком», президент Володимир Зеленський 24 лютого підписав указ «Про загальну мобілізацію в Україні». Вона буде проводитися протягом 90 днів.

Нагадаємо, обстріл розпочався о 5 ранку 24 лютого, коли розпочався спеціальний виступ російського президента.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити