image
 |  7 22 Березня 2022 | 18:02

На Волині чоловік вирвав з рук 10 тисяч доларів

Прокурори Луцької окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 45-річним жителем Дніпропетровської області розбою із проникненням у житло (ч.3 ст.187 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Слідство вважає, що раніше судимий чоловік 28 січня 2022 року намагався ошукати 65-річну жительку Луцька за схемою «Ваш родич у лікарні», проте потерпіла, яка вже була готова віддати йому кошти – 10 тисяч доларів США, нібито необхідні для термінової операції її сину, викрила його шахрайські наміри.

Тоді зловмисник, який перебував у помешканні жінки в будинку на вулиці Шота Руставелі у Луцьку, вирвав з її рук гроші, кілька разів ударив кулаком в обличчя і втік.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців його затримали і нині він перебуває під вартою.

Зауважимо, що санкцією ч.3 ст. 187 КК України за розбій, вчинений із проникненням у житло, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити