image
 |  0 30 Квітня 2018 | 09:15

На Волині чоловік втратив ногу через 13-літнього водія

Дорожньо-транспортна пригода сталася у селищі Локачі 29 квітня.
Про це інформують "Волинські Новини".
Неповнолітній хлопець, близько 13 років, за кермом батькового автомобіля на іноземній реєстрації вилетів на тротуар та протаранив будівлю.
Внаслідок аварії постраждав чоловік, який стояв на порозі будівлі. Згідно з інформацією джерела, постраждалого доправили в лікарню у Володимирі-Волинському, де йому довелося ампутувати ногу. Наразі чоловік перебуває у важкому стані.
Також автівка значно пошкодила будівлю.
Як повідомляє ВолиньPost, постраждалий – місцевий житель Юрій Курбай.
Родич постраждалого Андрій Громик роповів, що аварія сталася неподалік від поліцейського відділку та магазину «Скриня». До того ж, на переконання Громика, неповнолітній водій взагалі не мав навиків кермування і навіть не намагався гальмувати, аби уникнути зіткнення.
«Є великий ризик, що він взагалі не понесе ніякого покарання. Я закликаю усіх максимально звернути увагу і слідкувати за розслідуванням, адже на місці цього нещасного хлопчини міг бути будь-хто з ваших близьких, задумайтесь про це. Ми повинні, як мінімум, вимагати запроторити цього водія у колонію для малолітніх, і максимального покарання, і притягнення до кримінальної відповідальності батьків», - каже Громик.
За його інформацією, неповнолітнього водія на місці події відпустили додому. З тієї причини, що його батьки нібито за кордоном, з місця події його забрали вчителі. Наразі невідомо, як так сталося, що без нагляду дорослих юнак взяв ключі від автівки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити