image
 |  2 19 Грудня 2018 | 14:12

На Волині чоловіки підібрали ключ і винесли прикраси

Оперативники Луцького відділу поліції викрили двох жителів Ковеля у скоєнні в обласному центрі квартирної крадіжки. Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від трьох до шести років позбавлення волі.

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

Учора в Луцьку співробітники кримінальної поліції затримали двох раніше судимих жителів Ковеля, 39 та 30 років, які обікрали помешкання 32-річної місцевої жительки. Шляхом підбору ключа зловмисники проникли до квартири волинянки й викрали ювелірні вироби на майже 7 тис. грн.

Викрадені речі поліція вилучила.

«Правопорушників затримали за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі оголосили їм про підозру в скоєнні крадіжки з проникненням у житло – ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин поділився враженнями «тихого полювання» у грудні

Правоохоронці обґрунтовано підозрюють, затриманих правопорушників, у вчиненні щонайменше п’яти кваліфікованих крадіжок із помешкань громадян.

Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити