image
 |  9 26 Липня 2021 | 13:17

На Волині демонтували міст, який не ремонтували 40 років (ФОТО)

На Волині відновлюється автодорога міжнародного значення М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест). Ділянка Мислина – Ковель, протяжністю 8 км, одна з тих, що цьогоріч ремонтується.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Окрім дорожнього одягу, що вже відновлено на відтинку 7,5 км, на цьому об’єкті капремонту не оминули стороною штучних споруд.

Одна з них – залізобетонний міст неподалік с.Дубове, завдовжки 18 м. Цей мостовий перехід, що був побудований у 1962 р. та востаннє ремонтувався 40 років тому, перебував у 3 експлуатаційному класі і вже не відповідав сучасним навантаженням.

Відповідно до проєктної документації цю штучну споруду повністю демонтовано, а на її місці зводиться новий мостовий перехід завдовжки 24 м.

Рух транспорту цією ділянкою здійснюється прокладеною тимчасовою об’їзною дорогою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій луцької маршрутки вигнав пасажирів та не повернув кошти

Водночас на ділянці Мислина – Ковель проведено роботи з оновлення водопропускних залізобетонних труб. Зокрема 4 таких штучних споруди встановлено під проїзною частиною замість старих, що обули демонтовані, ще 4 влаштовано під примиканнями до дороги і щонайменше 20 труб – під в’їздами в двори. Окрім того, ще одну водопропускну трубу встановлено під тимчасовою об’їзною дорогою, згодом, після відкриття руху новозбудованим мостом, її демонтують.

Ділянку автошляху М-19 між населеними пунктами Мислина і Ковель та штучні споруди на ній відновлює підрядне підприємство ТзОВ «Автомагістраль-Південь». 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити