image
 |  23 17 Липня 2022 | 23:31

На Волині депутат придбав колишню військову їдальню за понад 1,7 мільйона

У Ковелі продали напівзруйновану двоповерхову будівлю їдальні на території колишнього військової частини.

Про це повідомляється на сайті prozorro.sale, що має статус акредитованого майданчика системи Prozorro.Продажі, - пише Ковель медіа.

Нагадаємо, організатором аукціону був відділ по управлінню майном комунальної власності виконавчого комітету Ковельської міської ради, а контактною особою – начальник РЖКП №1 Віктор Солов’янчук.

Будівля має площу 1321,1 кв. м і розташована на території колишньої військової частини на вулиці Володимира Кияна, 51. Приміщення тривалий час функціонально не використовувалося, нині перебуває в напіврозібраному та напівзруйнованому стані. Збудована їдальня у 1969 році.

Земельна ділянка під будівлею окремо виділена, її площа – 0,5708 га. Цільове призначення земельної ділянки: землі житлової та громадської забудови для розміщення та обслуговування їдальні. Кадастровий номер земельної ділянки: 0710400000:42:006:0032.

Стартова ціна лоту – 162 748,81 грн з ПДВ.

В аукціоні взяли участь три фізичні та дві юридичні особи:

  • Чарнюк Валентин Сергійович
  • Бруча Дмитро Миколайович
  • Нагорник Сергій Романович
  • ТОВ «Волинь Палетс»
  • ВКПП «Агропромтехцентр»

У так званому «фіналі» зійшлися ТОВ «Волинь Палетс» та ВКПП «Агропромтехцентр». Перемогу з різницею в 500 гривень здобув «Агропромтехцентр», директором і власником якого є депутат Ковельської міської ради від Аграрної партії, голова депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин Павло Семенюк. Переможна пропозиція – 1 753 500 грн з ПДВ.

До речі, ТОВ «Волинь Палетс», яким керує Попіка Віталій Олександрович, за юридичною адресою розташоване в одній будівлі з «Агропромтехцентром» – у Ковелі на вулиці Театральній, 15.

Як зазначає сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній Опендатабот, засновниками «Агропромтехцентрому», крім Павла Семенюка, є його дружина Ганна Семенюк та їхні донька і син – Оксана Попіка та Олександр Семенюк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити