image
 |  0 18 Вересня 2018 | 12:29

На Волині депутат закликав мешканців села не руйнувати відремонтований Будинок культури

Депутат Володимир-Волинської районної ради від ВО «Свобода» Павло Карпюк закликав мешканців Зорянської громади не руйнувати відремонтований будинок культури, адже невідомі особи понищили  фасад будівлі.
Про це інформує «ВолиньUA».
За словами депутата, з типового совдепівського будинку культури вдалося робити сучасну будівлю. Волинська обласна рада, за сприяння фракції ВО «Свобода» виділила гроші на заміну вікон та дверей, новий дах та утеплення фасаду, але не усі цінують те, що зроблено зусиллями багатьох.
«Хотілося б клуб довести до належного вигляду не лише зовні, але й зсередини. Та на все потрібні кошти. Але я б хотів звернутися до Зорянської громади в тому числі до вчителів та директора школи, до завідуючої клубом та дітей, які тут мешкають. Ще немає року як зроблено фасад будинку культури, а на ньому вже є вибоїни зроблені чи то камінням, чи то головою, даруйте, що так кажу.  І таких вибоїн є дуже багато. Хосу сказати, що сюди не приїхали люди з іншого району, щоб зробити шкоду на новому приміщенні», - зауважив Павло Карпюк.

Депутат припускає, що такі недобрі речі могло зробити підростаюче покоління села, тому звернувся до батьків аби вони пояснювали дітям, що нищиться майно не окремої особи, а цілої громади.
«Ніхто ж у себе вдома не нищить нічого. А як ми виходимо за паркан своєї домівки, то чому робимо ось такі речі? Тому що хочемо самоствердитися? Треба пояснювати дітям, що це поганий приклад самоствердження. Товариство, пояснюйте своїм дітям, що так робити не можна. Це навіть гірше за безкультур’я», - додав депутат.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити