image
 |  2 14 Лютого 2018 | 18:20

На Волині депутатів місцевих рад покаpали за пpавопоpушення, пов’язані з коpупцією

Іваничівським районним судом Волинської області до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, притягнуто двох депутатів Грядівської сільської ради Іваничівського району.
Про це 14 лютого 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Окрім того, Ківерцівським районним судом за аналогічне правопорушення до відповідальності притягнуто депутата Покащівської сільської ради.
Працівниками Управління захисту економіки у Волинській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України у січні цього року складено відповідні протоколи про порушення вимог фінансового контролю (адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
Обранці громади, всупереч вимогам Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно подали декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
Відтак депутатів визнано винними у вчинених правопорушеннях та призначено покарання у виді штрафів в розмірі 850 гривень кожному.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити