image
 |  61 13 Вересня 2023 | 23:31

На Волині досі судять ексчиновника ОДА за «відмивання» коштів на будівництві амбулаторій

Скандал із привласненням коштів, які мали йти на будівництво амбулаторій у Ковельському районі. У Луцькому міськрайонному суді продовжують розглядати справу, де серед обвинувачених – Іван Корчук, який у 2021 році був заступником директора департаменту інфраструктури Волинської обласної державної адміністрації.

9 вересня 2021 року в приміщенні ОДА провели обшуки, оголосили підозру чиновнику і керівнику фірми, що виграла тендер на будівництво районних амбулаторій. Ішлося про розтрату державних коштів.

Із метою привласнення коштів до актів виконаних робіт фігуранти вносили завідомо неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт та їх вартості. Частина робіт була виконана не в повному обсязі, а частина – взагалі не виконувалася. На підставі підписаних офіційних документів на рахунки товариства генпідрядника були переказані державні кошти – повідомляла речниця департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Наталія Калиновська.

Спритники привласнили 1,2 мільйона гривень.

Детальніше - у сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити