image
 |  0 15 Червня 2020 | 13:12

На Волині двоє чоловіків викрали мотоцикл та авто

На Волині зловмисник незаконно заволодів мотоциклом Shineray Intruder, котрий належить жителю Камінь-Каширського району. Його оперативно затримали співробітники поліції. Транспортний засіб вилучили.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Учора до поліції надійшла заява від 44-річного жителя Камінь-Каширського району: чоловік повідомив, що посеред дня у нього викрали мотоцикл Shineray Intruder, котрий знаходився поблизу сільського магазину.

Зловмисника разом із викраденим транспортом по орієнтуванню затримали співробітники поліції у райцентрі Маневичі, де той намагався його продати. Ним виявився раніше судимий 39-річний житель Камінь-Каширського району. Транспортний засіб вилучили. Правопорушника помістили до ізолятору тимчасового тримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські митники затримали на «Ягодині» вантажівку із контрабандою IPhone (ФОТО)

Окрім цього, у суботу, 13 червня, співробітники Камінь-Каширського відділу поліції встановили причетність 29-річного жителя району до незаконного заволодіння автомобілем Volkswagen Passat B3, належного 29-річному місцевому жителю. Автомобіль правоохоронці також вилучили та повернули власнику.

За обома фактами незаконного заволодіння транспортними засобами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до п’яти років позбавлення волі. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити