image
 |  2 8 Грудня 2020 | 18:26

На Волині екс-правоохоронець давав 100 євро поліції

Прокурори Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури повідомили про підозру 38-річному мешканцю Горохівського району який, умисно надав працівникам поліції неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 369 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Увечері 5 грудня 2020 року в селі Мирне Горохівського району правоохоронці зупинили автомобіль марки «Мерседес Бенц» за порушення водієм Правил дорожнього руху.

Чоловік, який перебував за кермом, був з явними ознаками сп’яніння. Як з’ясувалося в подальшому, водій є колишнім правоохоронцем.

Під час оформлення адміністративних матеріалів стосовно водія, останній висловив пропозицію працівникам поліції, надати неправомірну вигоду за не складання ними протоколу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заробив 270 тисяч та їздить на авто дружини: що в декларації головного патрульного Волині

Не зважаючи на попередження правоохоронцями про кримінальну відповідальність за пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, правопорушник умисно, надав працівникам поліції неправомірну вигоду в сумі 100 євро.

Обласна прокуратура вкотре попереджує – згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.

Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити