image
 |  4 20 Листопада 2018 | 11:30

На Волині «євробляхарі» перекрили міжнародну дорогу (ФОТО)

Біля Луцька власники автомобілів на іноземній реєстрації перекрили міжнародну автомобільну дорогу, аби привернути уваги до акції непокори.

Захід відбувається в рамках Всеукраїнської акції непокори.

Активісти вимагають скасувати законопроекти №8487 та №8488, які були прийняті без урахування вимог громадськості, зокрема про відміну коефіцієнту віку в розрахунку вартості акцизу.

Близько години тому, до сотні автомобілів на іноземній реєстрації зупинились біля церкви села Княгининок Луцького району.

Власники «євроблях» вирішили обмежити рух на двох ділянках автотраси міжнародного значення.

«Перекривають догору чемно , не треба нервувати Поліція і укрбляхери ))) РS Кожні 10 хв пропускають транспорт», - прокоментував у мережі Фейсбук Сергій Рижков.

  

Нагадаємо, що вчора волинські шахтарі теж перекривали автомобільну дорогу у Луцьку з вимогою погасити заборгованість із зарплати за три місяці.

На що голова Волинської ОДА Олександр Савченко наголосив волинським шахтарям, що заходи із перекриттям дороги у місті є недієвими.

«Не хотілося б зараз переходити на кримінальні закони. Але ви мусите зрозуміти, що перекриття доріг мало дає. Це може розізлити лише тих, хто попадає в зону перекриття. Владі ж це не заважає, це заважає мирним мешканцям», – заявив чиновник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити