image
 |  31 28 Травня 2020 | 15:14

На Волині фірма, яка ухилялась від сплати податків, ремонтуватиме дорогу за 1 мільйон 280 гривень

У Колках вулицю Центральну одіозна фірма ПП «Ространс» відремонтує за 1 мільйон 280 тисяч гривень.

Про це йдеться на сайті «Dozorro».

Переможцем тендеру на капітальний ремонт вулиці Центральна в смт. Колки Маневицького району оголошено ПП «Ространс». Вартість робіт становитиме 1 мільйон 280 тисяч гривень.

Участь у тендері взяли шість фірм: комунальне Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг, ПП "РОСТРАНС", Товариство з обмеженою відповідальністю "Бетон Брук Сервіс", ПП МВМ ШЛЯХБУД, ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНТЕРРОУД", ТОВ Луцька ДПМК.

Найнижчу ціну запропонувало у комунальне Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг. Однак згодом відмовились від участі в тендері, вказавши, що виявили помилку в при формуванні ціни та не погоджуються з дотриманням основних умов цієї пропозиції на закупівлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посткарантин: Коли запрацюють волинські санаторії? (ВІДЕО)

Офіційно засновник ПП «Ространс» – мешканець с. Милуші Ростислав Мокійчук.

Проте діяльність фірми пов'язують із Василем Гордійчуком - братом відомого волинського бізнесмена-будівельника Петра Гордійчука.

У минулому році дана фірма вчинила порушення ведення податкового обліку в частині заниження сум податку на прибуток на загальну суму 310 261 грн., в тому числі за 4 квартал 2018 року на суму 310 261 грн. Відповідно за ці порушення Луцький міськрайонний суд визнанав ПП «Ространс» у вчиненні адміністративного правопорушення та встановив штраф у розмірі 85 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити