image
 |  866 31 Липня 2024 | 23:31

На Волині голова міськради дав премію чиновнику, якого суд оштрафував за п’яне водіння

Ковельський міський голова Ігор Чайка преміював генерального директора комунального некомерційного господарського об’єднання «Транскордонний центр діалогу культур імені Гетьманів Ружинських» Юрія Конащука.

Про це йдеться у розпорядженні, яке мер підписав учора, 30 липня, - пише Ковель медіа.

Премію в розмірі 100% посадового окладу чиновник отримає у зв’язку з успішним проведенням обласного фестивалю фізичної культури та спорту та старту Всеукраїнського Олімпійського дня за участю президента Національного олімпійського комітету України.

При цьому нагадаємо, що 2 квітня 2024 року близько 10-ї години ранку в Ковелі на вулиці Незалежності працівники поліції зупинили Юрія Конащука за кермом легкового автомобіля «Hyundai» у стані алкогольного сп’яніння. Суд оштрафував його на 17 тисяч гривень з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Розпорядження про преміювання готував начальник управління культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Ковельської міської ради Андрій Мигуля, якого минулого року судили за корупційні дії, а потім нагородили Почесною грамотою Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку надали дозвіл для будівництва нового храму

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити