image
 |  5 8 Вересня 2019 | 19:31

На Волині група підлітків перевернулася на мотоциклі

У Камінь-Каширському районі дві дівчини та двоє хлопців одночасно намагались переміщатись на одному мотоциклі: водій не впорався з керуваням – підлітків шпиталізували в реанімацію і травматологію.

Про це повідомляє «Волинська правда».

За попередньою інформацією правоохоронців Камінь-Каширського відділу поліції, аварія сталяся вночі 8 вересня близько 3-ї години.

У селі Полиці на вулиці Шкільній четверо неповнолітніх осіб через порушення правил експлуатації транспортного засобу впали на проїжджій частині з мотоцикла та отримали тілесні ушкодження різного ступеня.

Постраждалих шпипіталізували до травматологічного та реанімаційного відділень Камінь-Каширської ЦРЛ.

За повідомленням місцевого журналіста і громадського активіста Богдана Пташника, принаймні один з постраждалих, 15-річний Іван, прооперований, перелом ніг, черепа, шийного хребця, струс мозку.

Як пишуть у місцевій фейсбук-спільноті, до трагедії призвело те, що в Полицях закритий клуб, і молодь добирається, чим може, в сусідні села в пошуках розваг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині моторошна ДТП: загинули чотири юнаки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити