image
 |  4 22 Жовтня 2021 | 09:45

На Волині камери зафіксували вандалів у парку: просять впізнати (ФОТО, ВІДЕО)

Учора пізно ввечері у Ковелі в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки юні вандали виламували топіарні фігурки ведмедів, які були встановлені всього тиждень тому.

Про це повідомила на своїй сторінці у facebook директорка комунального підприємства «Ковельські парки» Віра Федосюк, - пише Ковель медіа.

Ось і проявили себе перші ВАРВАРИ нашого міста. Ще тільки тиждень пройшов від тоді, як встановили топіарні фігури, а сьогодні уже вирвана лапка ведмежа з туєю. І це все – наша молодь!!! Виставляю відео і фото, можливо хто впізнає цих вандалів. Давайте зробимо їх відомими на усю Україну, щоб надалі не піднялась рука таке вичворяти. Якщо батьки взнають своїх дітей – запрошую на виправні роботи в парк по прибиранню листя – написала Віра Федосюк.

Перша камера відеонагляду зафіксувала, як вандали виривають фігурку ведмежа. На відео з другої камери видно, як ті, що вирвали топіарного ведмежа, прийшли позувати з ведмедем-батьком.

Але і просто сфотографуватись вони не вміють – треба вилізти двом хлопчурам на верхівку каркасу!!!! Дякувати Богу і нашим топіарникам, що зробили фігури міцніші, ніж завжди, а то і тих у громаді могло не стати – зазначила Віра Федосюк

Вчинок юних дикунів вразив ковельчан. У коментарях люди обурюються ганебним випадком.

А де наша доблесна і хвалена поліція? Це варварство – у центрі міста! А що робиться на окраїнах? Вони там хоч бувають? Зате поліцейських авто – більш, аніж достатньо. Куди не поїдь, скрізь зустрінеш. Може, пора братися до роботи, панове? – резонно зауважив редактор газети «Вісті Ковельщини», Заслужений журналіст України Микола Вельма

Вірі Федосюк порадили офіційно звернутися до Ковельського районного управління поліції з відповідною заявою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити