image
 |  0 24 Листопада 2020 | 11:11

На Волині колишній чоловік порізав дружину

У Шацькому районі поліція затримала 48-річного волинянина за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Зловмисникові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває слідство. 

Про це інформує поліція Волинської області.

Повідомлення до поліції надійшло від лікаря Любомльської районної лікарні учора, близько 19 години. До медичного закладу з ножовим пораненням доставили 47-річну жительку Шацького району. Постраждалу госпіталізували.

Співробітники поліції оперативно встановили, що тілесні ушкодження жінці спричинив колишній чоловік – 48-річний житель району. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення домашнього насильства.

За фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті прибережну зону річки засипали ґрунтом (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити