image
 |  7 7 Серпня 2022 | 12:28

На Волині колишній "даївець" збив насмерть молодого хлопця

Учора близько 9:00 години в селі Грудки за блокпостом перед м. Камінь-Каширськ відбулося зіткнення автомобіля Рено та мотоцикла Ліфан. Внаслідок автопригоди мотоцикліст отримав тяжку травму голови і невдовзі помер у лікарні. 

Про це повідомили у спільноті Типовий Камінь-Каширський. 

"Водій мотоцикла Шумік Тарас Петрович 19-ти річний житель с. Ворокомле здійснював обгін автомобіля Рено за кермом якого був Триндюк Валерій, він же ротний тероборони Камінь-Каширська, колишній поліцейський ДАІ. Водій Рено не побачив що його обганяє мотоцикл з увімкненим поворотником і вирішив повернути ліворуч не увімкнувши поворотник. Тим самим перегородив дорогу мотоциклісту. Порушення швидкості не було в жодного водія, ніхто не був у стані алкогольного сп'яніння. Є свідки ДТП.

Свідки стверджують що поліція довго не прибувала на місце події, хоча від поліцейського відділку 5 хв їхати максимум. Стояли чоловіки з Тероборони і обговорювали що казати і як діяти. Поки постраждалий стікав кров'ю, вони навіть не підходили до нього. Наразі слідчі, вони ж і колишні колеги водія Рено звинувачують у дтп водія мотоцикла, стверджуючи що він їхав зі швидкістю понад 120 км/год. Чого, на нашу думку і близько не могло бути. Водій Рено не увімкнув поворотни і не побачив що мотоцикл здійснює обгін в дозволеному місці.

Залишається багато питань: чому поліція швидко не приїхала на виклик, чому про аварію не пишуть жодні місцеві змі і пабліки поліції у Фейсбук як це роблять про кожну дтп; чому не взяли розписку про не виїзд з міста поки триває слідство у водія Рено.

До слова, постраждалий теж в складі місцевої Тероборони. Після початку війни повернувся з Польщі, декілька разів їздив у військкомат, хотів поїхати добровольцем на фронт боронити країну, проте його не брали через відсутність проходження військової служби. Молодий, талановитий, щирий і добрий хлопець. Ми не дозволимо винному ходити на волі. Ми вимагаємо правосуддя. Лишилось лише це довести.",  - йдеться у повідомленні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти розгорнули додаткові сили ППО на Волинському напрямку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити