image
 |  2 14 Серпня 2022 | 14:27

На Волині комунальні заклади передадуть авто на ЗСУ

Обласні комунальні заклади Волині передають на ЗСУ 10 автомобілів.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у ході розгляду проєкту сесійного рішення «Про передачу транспортних засобів».

Так, йдеться про передачу з балансу обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і фтизіопульмонологічного медцентру чотирьох санітарних автомобілів для потреб 100-тої окремої бригади територіальної оборони. Ще два авто марки Peugeot Boxer, 2013 року випуску з балансу волинської «екстренки» буде передано двом іншим військовим частинам.

Окрім того, обласною філармонією для потреб 6 прикордонного Волинського загону буде передано автомобіль марки ГАЗ 5312. А на баланс нацгвардійців - автобус ПАЗ 32051 від обласного еколого-натуралістичного центру.

З балансу Люблинецького ліцею та санаторію «Лісова пісня у користування Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки перейде автобус ЛАЗ 520700 та два автомобілі УАЗ.

Більшістю голосів члени профільної комісії рекомендували сесії підтримати відповідний проєкт рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити