image
 |  2 30 Січня 2021 | 14:08

На Волині комунальники найбагатшої громади просять не ганити їх за погані дороги

Комунальники Підгайцівської громади визнають, що не в змозі прибрати дороги від снігу та просять не критикувати їх за незадовільну роботу.

Про це йдеться в дописі спільноти «Комунальне Підгайці».

Одне із найбагатших ОТГ Волині – Підгайцівське, у своєму розпорядженні, каже, що має недостатньо техніки, щоб навести лад на засніжених дорогах громади. Також перекладає свою проблему на облавтодор чи іншу приватну фірму. Мовляв, якщо і паплюжити, то всіх).

До слова, голова Підгайцівської громади Юрій Семенюк минулого року отримав 897 897 гривень заробітної плати. А на початку своєї каденції депутати щедро преміювали його за роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадовці-хабарники, які ремонтували дороги на Волині, – досі на волі (ВІДЕО)

Далі даємо текст кометаря Підгайцівських комунальників, без змін.

"Шановні жителі громади! Зрозуміло, що всі дороги нашого ОТГ одномоментно прибрати неможливо. Вся наявна техніка комунального підприємства задіяна. Працівники підприємства працюють щоденно в тому числі і понаднормово.

Ви також маєте знати, що дороги між населеними пунктами перебувать на балансі облавтодору, райавтодору або фірми Данко, але ми враховуючи ситуацію, яка склалась теж чистимо деякі ділянки.

Сьогодні працює 3 одиниці техніки. МТЗ-82 почистив дорогу в Підгайцях та зараз працює в с. Воротнів, МТЗ-80 в с.Липини, Борохів, Вишнів та ЮМЗ-6 працював в Струмівці і далі буде чистити дороги в Гараджі та Піддубцях. На завтра запланована робота чотирьох одиниць техніки.

Просимо Вас з розумінням віднестися до ситуації, яка склалась та не паплюжити роботу працівників комунального підприємства."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Підгайцівській громаді завадили дерибану землі

   

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити