image
 |  5 30 Березня 2021 | 14:19

На Волині контрабандисти з сигаретами самотужки перепливали річку (ФОТО)

Сьогодні вдосвіта українські та польські прикордонники в результаті спільних заходів запобігли незаконному переправленню через кордон партії тютюнових виробів.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Військовослужбовці відділу «Рівне» Луцького загону затримали трьох чоловіків у гідрокостюмах, які вплав подолали річку Західний Буг. На польському ж березі прикордонні стражі виявили пакунки з контрабандним куривом.

Як з'ясувалося, один із затриманих є жителем Любомля, а двоє його спільників – з Володимир-Волинського району.

Зазначимо, що один з порушників під час подолання річки пошкодив собі плече. Охоронці кордону надали чоловіку першу домедичну допомогу та доставили його до Любомльської ЦРЛ. Після обстеження лікарі діагностували у горе-плавця закритий звичний вивих лівого плеча та надали кваліфіковану медичну допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свавілля поліцейських у Торчині»: суддя передав у ДБР матеріали справи (ВІДЕО)

Не дивлячись на травму, чоловіку разом зі своїми спільниками за вчинене доведеться відповідати перед судом. Адже відносно затриманих прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст.204-1 КУпАП.

Крім того, гідрокостюми у правопорушників вилучили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити