image
 |  0 9 Квітня 2021 | 10:58

На Волині ліквідували дві пожежі

8 квітня об 11:53 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді на провулку Промисловому в місті Любомлі.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Об 11:58 за викликом прибули рятувальники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля. З'ясувалося, що вогонь охопив покрівлю й через сильні пориви вітру міг перекинутися на розташований поруч житловий будинок. Вогнеборці локалізували горіння о 12:09, ліквідували – о 12:22. Внаслідок пожежі знищена покрівля господарської будівлі на площі 15 м2. Завдяки оперативному реагуванню співробітників ДСНС вдалося врятувати від знищення господарську будівлю й запобігти поширенню полум'я на житловий будинок.

Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем господині.

Увечері горіла суха трава, очерет та чагарники на площі пів гектара на околиці смт Маневичі. Пожежу ліквідували співробітники 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі. Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські вогнебоpці за минулу добу ліквідували дві пожежі

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити