image
 |  0 12 Грудня 2019 | 15:53

На Волині листоноші «Укрпошти» закладають власні кошти за передплату газет?

До редакції «ВолиньUA» звернулись працівники одного із відділень «Укрпошти» на Волині стосовно виконання планів підприємства за рахунок коштів їх працівників.

З приходом нового керівника Волиської дирекції «Укрпошта» Івана Люсака працівники очікували змін та розвитку підприємства. Але як показав час, кардинально змін не відбулось, адже на державному підприємстві вернулись до старих методів роботи.

Як розповіли працівники, листоношам дають певний план виконання передплати газет і керівництва не хвилює, те що друковані видання люди не хочуть передплачувати. План має виконуватися. Тому листоноші, які отримують і так мізерні зарплати закладають власні кошти за передплату газет.

В сільській місцевості листонош ще складніше, адже окрім цих планів на передплату, продовжують завантажувати продажем супутніх товарів: миючі засоби, м’ясні товари, солодощі, тощо. Не «Укрпошта», а меража магазинів продовольчих товарів.

Ймовірно, що така картина цілком влаштовує керівництво державного підприємства, яке ледь зводить кінці з кінцями та редакції місцевих газет.

Натомість, замість того, щоб думати про розвиток та намагатися конкурувати з приватними підприємствами, як «Нова пошта», керівництво «Укрпошти» продовжує старі традиції, які практично геть не пов’язані з її діяльністю.

Хоча, чого можна очікувати від нинішнього керівника Волинської дирекції «Укрпошта» Івана Люсака, коли він попередньо трудився на посаді заступник директора з розвитку мережі Рівненської дирекції ПрАТ «Укрпошта».

Як то кажуть, «старий кін борозни не зіпсує, ну і глибоко не виоре».

П.с. Працівники, які звернулись до редакції «ВолиньUA» побажали, щоб їх не афішували, однак готові надавати надалі інформацію про кадровий «голод» на підприємстві «Укрпошта», про перелік друкованих видань яких обов’язкові на передплату, про методи роботи керівництва та про заробітні плати, які в десятки разів відрізняються від тої, що у керівництва. Далі буде…

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити