image
 |  5 16 Квітня 2019 | 18:38

На Волині люди зробили з кладовища смітник (ФОТО)

У Рожищі люди не прибирають сміття із кладовища.

Про це повідомляють на сайті мерії.

«Рук не вистачає. Ледве встигаємо збирати й вантажити сміття. Вже кілька днів вивозимо повнісінькі 2-3 вантажівки. Ці тижні найважчі, а ще важче буде останні три дні перед Пасхою. Навіть присісти немає коли. Здається, тільки забрали купу, не встигли відвернутися, а на тому місці виросла нова – ще більша, - розповідає керівник КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради» Юрій Міщук.

«Просимо рожищан, аби несли сміття у спеціально відведені для цього місця. На жаль, це не всі роблять. Є такі, що прибрали біля могилки свого родича, а сміття викинули на сусідню могилу. Або ж зносять попід загорожу, дарма, що там стоять таблички з проханням не викидати сміття. Тоді наші працівники змушені вручну збирати ці купки з території кладовища та виносити туди, де може заїхати машина», - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стихійне сміттєзвалище: на одній із вулиць Луцька досі валяються новорічні ялинки

Найчистіше – на «новому» кладовищі. Тут люди зносять непотріб на спеціально відведене для цього місце, де машина може без проблем заїхати та все прибрати.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити