image
 |  0 10 Серпня 2018 | 09:19

На Волині меморіальні гірлянди, які були біля Стели Героїв, викинули на узбіччя

Ось таку картину можна було спостерігати 8 серпня у центрі Володимира-Волинського. Достеменно невідомо, яким чином меморіальні гірлянди, які, ймовірно, були покладені біля Стели Героїв, опинилися на узбіччі. Але хтось їх туди таки приніс і кинув.
Про це інформує ВолодимирМедіа.

Це побачили і сфотографували депутатки міськради Світлана Федонюк та Віра Сєргєєва. Остання написала про це на своїй сторінці у Фейсбук:
“У мене просто шок! Для прапора України, за який сьогодні проливають кров наші хлопці на Сході, у Володимирі не знайшли достойного місця. Ще недавно з почестями під скорботну мелодію, і з театрально нахмуреними бровенятами, наші посадовці несли меморіальні гірлянди до обеліску і Стели Героїв. А сьогодні одну з гірлянд вже “прибрали”.  Саме так як ви бачите на фото. Це тенденція міста, країни. Саме так сьогодні прибирають ініціативних активних патріотів”.
Що це? Провокація? Чи ненависть до України, до хлопців, які загинули за неї? І як таке могло трапитись у самому центрі серед білого дня? Дивне щось коїться у місті, яке перше втратило своїх синів у російсько-українській війні. До речі, даний факт мали б зафіксувати камери відеоспостереження, і тоді б можна було побачити “героїв”, які скоїли цей вчинок.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити