image
 |  25 13 Листопада 2023 | 09:54

На Волині мешканці села йдуть на мітинг проти новопризначеного директора ліцею

Жителі Ратнівської громади, які обурені результатами конкурсу на заміщення посади директора Гірниківського ліцею, влаштовують мітинг.

Про це повідомляє Типове Ратне, - пише ВСН.

У понеділок, 13 листопада з 10:00 до 18:00 години біля районної державної адміністрації мешканці громади збирають мітинг. Головна вимога ініціативної групи – оскаржити результати конкурсу на заміщення посади директора Гірниківського ліцею.

Нагадаємо, педагогічний колектив та батьки учнів Гірниківського ліцею Ратнівської селищної ради обурені результатами конкурсу на заміщення посади директора. Натомість в селищній раді радять звертатися до суду, щоб оскаржити рішення конкурсної комісії. До конкурсу було допущено два кандидати: жителя села Гірники Олександра Ковча та жительку селища Ратне Наталію Корсак. За результатами випробувань, переможцем конкурсу визнано другу кандидатку. Проте педагогічний колектив обурений результатом конкурсу та не визнає нову, майбутню директорку закладу освіти. Натомість працівники ліцею пропонують залишити колишнього виконувача обовʼязків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селищна рада на Волині затіяла ремонт на 3 млн гривень під час війни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити