image
 |  29 15 Вересня 2023 | 22:31

На Волині місцева влада хоче дозволити побудувати таунхауси на території колишнього військового містечка

У Ковелі розробили зміни до детального плану території кварталу житлової забудови на вулиці Володимира Кияна – на території колишнього військового містечка.

Замовником містобудівної документації є відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради, а розробником – приватне підприємство «Ковелькомунпроєкт», – пише Ковель медіа.

Відповідно до генерального плану міста, земля належить до територій житлової садибної забудови.

Детальним планом передбачається зміна цільового призначення тринадцяти земельних ділянок, які перебувають у приватній власності, для розміщення малоповерхової житлової забудови (для колективного житлового будівництва) з метою використання за новим цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та будівництва на них дванадцяти блокованих житлових будинків й індивідуального житлового будинку. Площа забудови складатиме 1382,6 кв. м, площа мощення – 1441, 05 кв. м, площа озеленення – 1162,35 кв. м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На межі Луцька ведеться масштабне будівництво (ФОТО)

Пропозиції з приводу містобудівної документації місцева влада приймає до 14 жовтня 2023 року.

Громадські слухання з обговорення даного проєкту відбудуться 3 жовтня 2023 року о 15:00 в сесійному залі Ковельської міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити