image
 |  194 21 Грудня 2023 | 16:46

На Волині MK Foundation передав чергові автівки на фронт

За участі благодійного фонду MK Foundation ще три бригади отримали суттєве оновлення автопарку. На цей раз нові автівки поїхали на позиції 150-ї ОМБр, 24-ї ОМБр та 14-ї ОМБр.

Про це пише Слово правди.

«Колісна техніка – це основа техніка підрозділів, мотопіхотних та механізованих батальйонів. Зараз Volkswagen Transporter по праву вважається одним із лідерів у військах і користується величезною популярністю у Збройних силах», – пояснює військовослужбовець Юрій Чижмар.

Із 26-ти переданих Volkswagen Transporter, сім автівок поїхали в зону бойових дій до захисників 24-ї ОМБр, а 15 – до новоствореної 150-ї ОМБр, яка наразі формується, але найближчим часом теж посилить українську оборону на фронті. Ще чотири авто благодійний фонд передав 14-й ОМБр, яка дислокується у місті Володимир. Вони поїдуть на Куп’янськ, що на Харківщині, – один з найгарячіших напрямків фронту.

«Усі автівки, які отримує наша бригада, служать у зоні бойових дій, — розповідає військовослужбовець 14-ї ОМБр Павло. — У серпні мій підрозділ вже отримував бус від фонду, і він чудовий! Навіть на тих дорогах і за фронтових умов використання досі не було жодної поломки. Тобто автівки передаються у відмінному стані».

Черговий «течик» допомагатиме Павлу і його побратимам виявляти ворожі БПЛА, які наразі створюють величезну проблему для українського війська. А загалом MK Foundation передав бригаді уже дев’ять автівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки протримається Україна без фінансової допомоги США

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити