image
 |  4 24 Жовтня 2019 | 16:38

На Волині молоді ветерани розкажуть про військову справу

На Волині відбуваються заходи в рамках програми «Антитерор» за підтримки Міністерства у справах Ветеранів.

Вчора, 23 жовтня, на Волині відбулись заходи по програмі «Антитерор», - інформує власкор.

В програмі приймали участь юнаки та дівчата допризовного віку. Організатором заходу є Громадська організація «Учасників Бойових Дій» за підтримки Міністерства у справах Ветеранів.

Учасниками заходу є представник від міністерства у справах Ветеранів боєць батальйону «Айдар» Омельчук Андрій, Голова організації ВГО «Сокіл» учасник бойових дій у складі 93 - ОМБр Юрій Черкашин, керівник Волинського осередку ВГО «Сокіл» Новицький Максим та учасник бойових дій Ігор Сосна.

«Такі заходи спрямовані на здобуття теоретичних знань та практичних навичок молоді у військовій справі. Україна знаходиться в стані війни з Росією. В будь-який час може початися повномасштабне вторгнення російської армії, тому кожен повинен бути готовим до елементарного поводження зі зброєю і стати на оборону України. Звісно такі заходи мають за мету зацікавлення молоді до військової служби, любові до батьківщини, поваги та шани до Героїв, що обороняли і продовжують обороняти Україну та українську націю», - зазначив керівник Волинського осередку «Соколу» Максим Новицький.

Заходи заплановані у містах Луцьк, Ковель, Турійськ та селищі Луків.

Також головні заходи відбудуться з 25 по 27 жовтня в урочищі Вовчак, що на Турійщині. Де усі бажаючі зможуть взяти участь в практичних заняттях у природніх умовах.

За записом звертайтесь на офіційні сторінки «Сокіл Волинь» у соціальних мережах.

Логістика і харчування безкоштовно за підтримки Міністерства у справах Ветеранів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити