image
 |  4 19 Березня 2019 | 19:26

На Волині молодики розраховувались сувенірними купюрами

Сьогодні в райцентрі Рожище співробітники групи реагування патрульної поліції за підозрою в шахрайстві затримали двох жителів обласного центру Волині. Чоловіки в торговельних закладах району розраховувалася сувенірними купюрами. Наразі, вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисниками виявилися раніше судимі 36-річний та 20-річний жителі Луцька. Правопорушники пересувалися автомобілем «Audi» на іноземній реєстрації.

 «Затримані, під виглядом справжніх грошей, розраховувались за дріб’язковий товар у магазинах сувенірними купюрами номіналом 200 грн., отримуючи решту справжніми грошима. Уже встановлено, що вони причетні до чотирьох таких фактів на території Рожищенського району та до трьох у сусідньому, Ківерцівському районі. Наразі, вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження, за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України», – повідомив Олександр Басалик, начальник Рожищенського відділення поліції.

Нагадаємо, що в кінці лютого цього року оперативники Рожищенського районного відділення поліції у співпраці із ківерцівськими колегами вилучили у 37-річного жителя райцентру Ківерці пістолет та 25 набоїв калібру 9 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин пограбував автомобіль просто у дворі житлового будинку (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити