image
 |  2 4 Грудня 2018 | 21:21

На Волині начальника райвідділу, що «погорів» на хабарі, взяли під варту

Викритого на одержанні хабаря начальника районного відділу поліції взяли під варту та відсторонили від посади.

Про це повідомляють на сайті прокуратури області.

За наполегливої позиції прокурорів галузевого відділу прокуратури Волинської області Луцький міськрайонний суд обрав начальнику одного з районних відділів поліції, викритому на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів з можливістю внесення застави у сумі 147 280 грн.  

Як повідомлялося раніше, його викрито 28 листопада 2018 року прокуратурою Волинської області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в області під час одержання чергової частини неправомірної вигоди у розмірі 1200 доларів США.  

Усього начальник відділу поліції вимагав та одержав понад 2 тис. доларів США за безперешкодне перевезення територією району незаконно видобутого в сусідній області каміння бурштину.  

Правоохоронцю повідомлено про підозру у вчиненні вимагання й одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 КК України). 

Дослухавшись до доводів прокурора, суд також задоволив клопотання про відсторонення підозрюваного від посади. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинський прикордонник-хабарник залучав місцевих мешканців до махінацій 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити