image
 |  7 31 Березня 2023 | 23:31

На Волині невідомі підпалили пам'ятник на кладовищі (ФОТО)

На Волині невідомі підпалили пам’ятник Катерині Литкіній, яку 2016-го року вбили двоє братів на териконі шахти №3 у Нововолинську.

Про це написала мати Каті на сторінці у facebook.

"Не знаю як у інших але у нас постійно щось діється цілий рік але вже другий рік підряд перед Великоднем на могилі Каті хтось щось робить. Мало того, що постійно крадуть квіти, лампадки і того типу речі, хреста з пам’ятника тричі вкрали( то вже і не чіпляємо ). Фото теж пробували здерти з плити, не вдалося , то пошкодити але цього року перейшли всі границі - ПІДПАЛИЛИ ПАМЯТНИК …

Немає слів описати емоції коли приходиш до дитини і бачиш оце … Вдень відомо це не робиться і на комендантську годину не звертають уваги. Значить туди не заглядають патрулі і поліція а це вже не перший випадок, що на Низкиничному кладовищі щось ненормальне діється. Може все таки владі і правоохоронним органам варто більше уваги приділяти цій території", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі Тарасове підприємець хоче займатися переробкою ягід

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити