image
 |  2 28 Вересня 2020 | 16:42

На Волині невідомий дзвінок «здав» наркоманів

Цих вихідних ковельським поліцейським надійшло анонімне повідомлення. Заявник повідомив, що в одному з автомобілів перебувають четверо невідомих осіб, в яких, на його думку, є речовини, схожі на наркотичні.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Патрульні зупинили вказаний автомобіль на вулиці Відродження та, відповідно ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію" здійснили поверхневу перевірку.

В результаті у 21-річного пасажира патрульні виявили 7 згортків та 1 коробочку, наповнених сухою подрібненою речовиною, рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичний засіб.

Чоловіка затримали, а на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Ковельського відділу поліції та здійснили охорону місця події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянин силоміць давав 500 гривень патрульним

Наразі за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Патрульна поліція Волинської області дякує анонімному заявнику за свідому позицію та небайдужість. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити