image
 |  4 2 Жовтня 2020 | 19:55

На Волині незаконно заправляли автомобілі

Волинські податківці у рамках операції «Акциз-2020» припинили факт безліцензійної діяльності пункту реалізації пального у Горохові.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Податківці встановили, що місцевий підприємець здійснював реалізацію дизпалива та бензину в роздріб без ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним.

Відтак, працівники податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби Волині на нелегальній АЗС вилучили 2500 літрів пального, а також обладнання, що використовувалось для його зберігання та реалізації. Загальна вартість вилученого становить понад 150 тисяч гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому районі поліція затримала серійного злодія

На правопорушника склали адміністративний протокол за ч.1 ст.164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності).

На даний час фіскали готують матеріали адміністративної справи з метою прийняття рішення щодо покарання власника цієї АЗС.

Головне управління ДФС у Волинській області вкотре звертає увагу платників податків, які займаються зберіганням та реалізацією пального, на обов’язковості дотримання вимог чинного законодавства під час провадження господарської діяльності.

Разом з тим, звертається до всіх громадян з проханням повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на порушення порядку зберігання чи реалізації пально-мастильних матеріалів за телефоном (0332) 777-102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити