image
 |  2 26 Січня 2021 | 13:49

На Волині офіцер громади привіз бабусі телевізор та розтопив у хаті піч (ФОТО)

На Волині поліцейський офіцер громади на прохання бабусі провів бесіду з її сином, який зловживав алкоголем.

Про це пишуть на сторінці Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Ця історія не про виконання службових обов’язків чи відпрацювання виклику, вона про людяність та щире бажання допомогти тому, хто потрапив у складну життєву ситуацію. У такі моменти забуваєш про те, що повинен, а дієш так, як підказує тобі серце.

В один з робочих днів до поліцейського офіцера Устилузька ТГ лейтенанта поліції Олександра Дем‘яненко звернулась 82-річна мешканка села Микитичі, Устилузької територіальної громади, що у Володимир-Волинському районі та повідомила своєму офіцеру громади, що її син тривалий час зловживає алкогольними напоями, тому просить з сином провести профілактичну бесіду.

Офіцер громади негайно вирушив до заявниці для вирішення проблеми. Прибувши за місцем проживання, сина він вже не застав, але натомість він побачив, що на кухні сиділа зажурена бабуся, а в хатині було настільки холодно, що можна було замерзнути.

Глянувши на таку скрутну ситуацію, офіцер громади вирішив хоч якось допомогти бабусі, тому пішов у двір та нарубав дрова, щоб було чим розпалити піч, адже через похилий вік жінка не могла цього зробити.

В ході спілкування з бабусею Євгенією, як вона себе назвала, офіцер також почув, що в неї не працює телевізор та коштів для ремонту в неї немає, адже всі гроші син витрачає на алкоголь. Тому, наступного дня, Олександр Дем‘яненко разом зі своїм колегою, офіцером громади Оваднівська ТГ капітаном поліції Андрієм Коколюком, привезли бабусі телевізор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку наркоторговця взяли під варту

В той день з сином також була проведена профілактична бесіда щодо недопущення подібної поведінки у майбутньому та вживання алкогольних напоїв. Син пообіцяв доглядати за мамою та в подальшому виправитись.

Після цього на постійній основі офіцер громади відвідує дану сім‘ю і бачить, що ситуація виправилась. Адже в хаті тепло, син тверезий, а бабуся Євгенія з усмішкою на вустах...

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити