image
 |  0 18 Липня 2020 | 10:01

На Волині оштрафували брудного тракториста

Суддя Турійського районного суду Роман Тітівалов розглянув матеріали, які надійшли від Управління патрульної поліції у Волинській області, про притягнення до адміністративної відповідальності тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва у фермерському господарстві «Перлина Турії», який вчинив адміністративне правопорушення.

Про це йдеться у постанові суду від 13 липня.

Чоловік 24 червня о 16:00, керуючи екскаватором-навантажувачем марки JCB 4CX – 4WS SМ, на автодорозі Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Жовква під час проведення дорожніх робіт у межах смуги відводу забруднив дорожнє покриття проїзної частини.

Тракторист у судовому засіданні свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною першою статті 139 Адміністративного кодексу, та застосувати до нього 340 гривень штрафу. Також він заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрпошта на Волині перетворюється у супермаркет

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити