image
 |  4 23 Квітня 2021 | 16:29

На Волині патрульні незаконно затримали громадянина

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури слідчі Територіального управління ДБР у Львові повідомили трьом поліцейським Управління патрульної поліції у Волинській області про підозру у перевищенні влади або службових повноважень та завідомо незаконних затриманні й приводі (ч. 2 ст. 365, ч. 1 ст. 371 КК України).

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Встановлено, що уночі 01 вересня 2020 року правоохоронці без складання будь-яких відповідних документів про затримання та за відсутності законних підстав застосували насильство й металеві кайданки і незаконно затримали чоловіка, який повідомив про викрадення у нього майна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині чоловік позичив мотоцикл знайомому та не зміг повернути його назад

Окрім того, поліцейські умисно завдали потерпілому численні тілесні ушкодження та без верхнього одягу перевезли його в службовому автомобілі в інше місце для проведення слідчих дій.

 Викрито правоохоронців за оперативного супроводу Волинського управління внутрішньої безпеки департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити