image
 |  7 6 Серпня 2020 | 13:47

На Волині перевізники не дотримуються правил?

Курсування автобусів повинне здійснюватися в об’їзд Луцька, або ж до меж міста, оскільки обласний центр відноситься до «червоного» рівня небезпеки поширення СОVID-19, - розповіла Суспільному начальниця управління транспорту облдержадміністрації Наталія Остапкович.

Напередодні, усім перевізникам надіслали листи про дотримання карантинних норм, - каже чиновниця. Згідно з цими нормами перевізники не мають права заїжджати до міста, яке перебуває у "червоній" зоні.

Будь-яке транспортне сполучення має бути припинене: "Забороняється перевезення пасажирів у місто Луцьк, по місту Луцьку, у міському, приміському, міжміському і міжобласному сполученню. Також у залізничному сполученні", - каже Наталія Остапкович.

Рішення Державної комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій і постанова уряду є обов’язковими для виконання. "Усі перевізники повідомлені про відповідальність за порушення карантинних норм", - каже начальниця управління транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Слуги народу» на Волині: де жили, чим займалися і хто був? (ВІДЕО)

Контролювати роботу перевізник має управління Укртрансбезпеки і патрульна поліція. Припиняти роботу автостанцій посадовці з управління транспорту облдержадміністрації не мають повноважень. Вони лише можуть попередити перевізників про відповідальність за недотримання карантинних норм.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити