image
 |  0 17 Серпня 2023 | 12:51

На Волині під час комендантської години водій ледве не наїхав на патрульних (ВІДЕО)

Нетверезий водій не зупинився на вимогу патрульних та ледве не збив їх. Сталося це 16 серпня, після опівночі. Ковельські патрульні, які несли службу на стаціонарному посту, помітили автомобіль, що рухався у комендантську годину. Інспектори прийняли рішення зупинити цей транспортний засіб.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області, - пише ВолиньUA.

Коли один з поліцейських подав водію знак про зупинку, останній не відреагував та продовжив рух. Ба більше, коли керманич проїжджав повз патрульних — ледве не здійснив на них наїзд. Інспектори почали переслідування, і за кілька кілометрів вони зупинили авто шляхом блокування.

Охоронці порядку почали спілкуватися з 28-річним керманичем і стало зрозуміло, що він — нетверезий. Чоловік пройшов огляд на стан сп'яніння, і Drager показав результат 2,62 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині з річки дістали труп

Крім того, громадянин не був пристебнутий ременем безпеки та не зміг пред'явити інспекторам водійське посвідчення.

На нього поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) і ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП. А також на водія винесли об'єднану постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ч, 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має документів на право керування) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити