image
 |  2 27 Лютого 2021 | 15:41

На Волині підприємець отримав допомогу від громади на власний бізнес (ФОТО)

В рамках реалізації проєктів «Успішна громада» та «Територія майстерності» відбулась робоча зустріч фахівців Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості з головою та працівниками Головненської громади.

Директор філії Юрій Ліпич презентував основні напрямки співпраці та намітив подальші перспективи щодо забезпечення зайнятості населення в цій громаді, - інформують на сторінці центру зайнятості у facebook.

Також приємною подією стала спільна зустріч з молодим підприємцем, жителем Головного, який за підтримки служби зайнятості, у квітні 2020 року отримав одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності. Завдяки тісній співпраці районної філії з Головненською громадою, в Програмі зайнятості громади на 2020 рік передбачили фінансування підтримки підприємницьких ініціатив серед безробітних громадян, які перебувають на обліку в службі зайнятості району, шляхом виділення коштів з місцевого бюджету для організації підприємницької діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі Княгининок під Луцьком може відкритися аптека

Голова громади Микола Демедюк вручив сертифікат на 10 тисяч гривень Валентину Шереметі, який започаткував власний бізнес за напрямком «Виготовлення виробів із бетону для будівництва».

Попри карантинну кризу, поступово бізнес розвивається, підприємець розширяє виробництво та активно займається менеджментом власної продукції.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити