image
 |  4 28 Лютого 2019 | 12:27

На Волині підрозділи територіальної оборони вдосконалюють бойові навички

На одному з військових полігонів Волині відбулися планові заняття у рамках «Всеукраїнського стрілецького дня», у яких взяли участь військовозобов’язані з організаційного ядра підрозділів територіальної оборони області.

Про це повідомляють у Інформагентстві Міноборони.

Інструктували учасників та передавали їм власний досвід офіцери військових комісаріатів та представники Громадського об’єднання «Буг». Резервісти вдосконалювали свої навички з тактичної та вогневої підготовки.

Також до заходу долучили школярів Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського. Хлопці та дівчата почерпнули нові знання з військової справи та отримали масу незабутніх вражень.

«Мета навчань залишається незмінною – польовий вишкіл військовозобов’язаних і відпрацювання їхніх навичок в умовах ведення бойових дій та партизанської війни. Крім того, сьогодні на полігон ми запросили і учнівську молодь. Впевнені, що така практика відбуватиметься на постійній основі, як невід’ємний елемент патріотичного виховання молодого покоління», – зазначив заступник начальника Волинського ОВК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканці луцької багатоповерхівки залишилися без газу на 5 днів (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити