image
 |  0 4 Серпня 2022 | 12:51

На Волині пішов з життя екскерівник Укравтодору

Пішов з життя народний депутат України 5-го та 6-го скликань від ВО «Батьківщина», колишній очільник Державної служби автомобільних доріг України, ексзаступник міністра транспорту та зв'язку, ексдиректор Державної адміністрації автомобільного транспорту Петро Кравчук.

Про це у соцмережі facebook написала невістка Петра Кравчука Ліза Кравчук.

«ТАТО, дідусь, чоловік, брат, друг… Сьогодні помер тато мого чоловіка, який став і мені рідним татом Петро Кравчук… Дякую Богові за його життя, за синів, працю і любов, яку ми отримували від тата всі ці роки! Ніколи не відчувала себе невісткою, з перших днів я стала «дитиною і дочкою» і цим багато сказано!

Дякую всім друзям і родичам, які були разом з татом, підтримували і просто поважали його! Я знаю, що ви плачете разом з нами! Ми приймаємо ваші співчуття)

Цінуймо батьками, поки вони з нами Це таке благословіння мати ЖИВИХ батьків!!!

Але і зараз я знаю, що Бог, якому вірив тато і Якому служив – вже прийняв його душу і тато зараз в обіймах Бога, там, де немає болю і сліз!» – йдеться в дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити