image
 |  139 15 Січня 2024 | 14:48

На Волині півсотні техніки чистили автошляхи (ВІДЕО)

На автошляхах, якими опікуємось, не припиняємо робіт з зимового експлуатаційного утримання. Учора впродовж дня 48 одиниць техніки підрядних підприємств розчищали автошляхи від снігу і снігової каші та обробляли їх протиожеледними матеріалами.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Хоча пообіді снігові опади припинилися, 22 одиниці техніки дорожників вночі і на ранок 15 січня ліквідовували ожеледицю та розчищали перемети, що утворюються на відкритій місцевості поривами вітру.

Проїзд забезпечено, однак на окремих ділянках територіальних шляхів поза межами населених пунктів рух транспорту місцями може бути ускладнений. Продовжуємо усувати наслідки попередніх снігопадів і готуємось до нового сніговію.

За прогнозами Волинського обласного центру з гідрометеорології сьогодні вдень в області очікується мокрий сніг, ожеледиця, місцями ожеледь, південно-західний вітер швидкістю 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла, а в ніч на 16 січня стовпчики термометрів знову опустяться до поділок мінус 2-7°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На території Луцької громади у хащах знайшли алею лип віком 200-250 років

Водіїв закликаємо бути максимально обачними на автошляхах та дотримуватись правил дорожнього руху.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити