image
 |  2 18 Липня 2022 | 20:49

На Волині покарали водія, який збив жінку насмерть

В обласному центрі Волині судили водія, який у листопаді минулого року збив на переході 70-річну жінку. Через кілька тижнів вона померла у лікарні, а суд призначив водію умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області,  - пишуть Волинські новини. 

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 листопада минулого року на вулиці Дубнівській. Водій Opel Astra рухався зі швидкістю близько 50 кілометрів на годину, однак він не зреагував на зміну дорожньої обстановки та допустив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу зліва направо відносно напрямку руху авто.

Внаслідок ДТП постраждалу госпіталізували. Однак 15 грудня вона померла у лікарні. Причиною смерті жінки стала закрита черепно-мозкова травма у вигляді вираженого забою головного мозку. Водій у суді визнав свою вину та попросив вибачення у потерпілого відзначивши, що частково відшкодував завдану шкоду.

Суд призначив водію покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням водійського посвідчення на три роки, однак замінив це покарання умовним на три роки.

Автор: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині сталося 23 пожежі: загинула людина

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити